Osso Buco
Lazanja
Kaulu zupa
Plaušu pankūkas
Irbītes
Ribiņas
Burgeri
Biešu lapu čipsi
Liellops medus mērcē
Lāpstiņa ar kaulu – kivi mērcē

Padomi liellopu gaļas gabalu izmantošanā

1. Kakls – sautēšanai.

2. Kakla gabala mīkstums ar pleca kaula galvu – sautēšanai.

3. Kumbra gabals (skausts) un lāpstiņa – lēnai sautēšanai (iepriekš apcepot) vai parastiem sautējumiem.

4. Priekšējo ribu muguras gabals – cepšanai.

5. Muguras gabala platais gals – cepšanai.

6. Muguras gabala šaurais gals – cepšanai.

7. Muguras mīkstuma ruelšu gabals – cepšanai.

8. Viduklis – cepšanai un sadalīšanai steikos un filejā.

9. Ciskas augšdaļas gabals – cepšanai un sadalīšanai steikos.

10. Ciskas ārējā daļa – lai lēni sautētu (pēc apcepšanas) nedalītu vai sagrieztu gabalos.

11. Šķiņķa gabals (ciskas iekšējā daļa) – lai lēni sautētu (pēc apcepšanas) sagrieztu vai vienā veselā gabalā.

12. Iegurņa gabals –  lai lēni sautētu (pēc apcepšanas) nedalītu vai sagrieztu gabalos, kā arī lēnai cepšanai, sagriežot šķēlēs.

13. Stilbs – sautējumiem, sacepšanai slēgtā traukā krāsnī.

14. Sānu gabals (pavēdere) – sautēšanai un maltai gaļai.

15. Krūtsgabals – grilēšanai, lēnai sautēšanai (pēc apcepšanas), izmantojot veselu gabalu vai sagriežot to daļās, kā arī sālītai liellopgaļai.

16. Priekškājas apakšstilbs – sautējumiem, sacepšanai slēgtā traukā krāsnī.