Plaušu un citu subproduktu pankūkas

Tev būs nepieciešams:

  • jaunlopa subprodukti (plaušas un/vai sirds, aknas, nieres)
  • sāls, pipari, lauru lapas, sīpoli, ķiploki
  • olas, milti, piens (plānajām pankūkām)
  • skābais krējums un zaļumi (pasniegšanai)

Plaušas (un ja ir – citus subproduktus) liek lielā katlā ar ūdeni, pievienojot lauru lapas, sīpolus un piparus. Vāra 1,5-2 stundas.

Izvārīto gaļu samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Samalto masu liek uz pannas cepties kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem, pipariem un sāli.

Tikmēr sacep lielās, plānās pankūkas.

Pankūkās tin iekšā gaļas masu un apcep uz pannas no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.